Reikia:
4 kiaušinių baltymų
100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
100 g DANSUKKER cukraus miltelių
1 šaukšto vyno acto
Į plakimo indą supilkite baltymus ir trumpai paplakite, kol susidarys lengvos putos.
Toliau palengva plakdami masę, suberkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, po to − DANSUKKER cukraus miltelius. Tęskite, kol cukrus ištirps. Pabaigoje maišydami įpilkite acto.
Masė turi būti standi, blizganti. Dėkite ją šaukštu ant kepimo popieriaus, pašaukite į įkaitintą iki 130 °C orkaitę, po 5-7 min. sumažinkite kaitrą iki 90 °C ir kepkite 1 val.
Išjunkite orkaitę, praverkite dureles ir atvėsinkite morengus orkaitėje.
Skanaus!