top of page

Moliūgų keksiukai


Moliūgų keksiukai, vmg receptas

6-8 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 30 min.

Orkaitės t-ra 175 °C


Reikia:

  • 350 g miltų

  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių

  • Žiupsnelis druskos

  • 1 šaukštelis apelsino žievelės

  • 100 g kambario temperatūros sviesto

  • 150 g DANSUKKER cukranendrių cukraus „Demerara“

  • 2 šaukšteliai DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 2 kiaušiniai

  • 200 ml moliūgų tyrės

  • 50 g džiovintų slyvų

  • DANSUKKER cukraus

  • miltelių pabarstyti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Paruoškite keksiukų formeles.

2. Sumaišykite sausus produktus, išskyrus cukrų. Džiovintas slyvas supjaustykite.

3. Sviestą išsukite su DANSUKKER cukranendrių cukrumi „Demerara“ bei DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile. Sudėkite apelsinų žievelę. Įmuškite kiaušinius, sudėkite moliūgų tyrę.

4. Supilkite į sausų ingredientų masę ir trumpai maišykite, pridėkite slyvų ir sudėkite į formeles.

5. Kepkite maždaug 30 min. Kai iškeps, 5 min. aušinkite formelėse, po to – ant grotelių.

6. Pabarstykite DANSUKKER cukraus milteliais.

Naujausi įrašai

bottom of page