6-8 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 175 °C
Reikia:
350 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
1 šaukštelis apelsino žievelės
100 g kambario temperatūros sviesto
150 g DANSUKKER cukranendrių cukraus „Demerara“
2 šaukšteliai DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 kiaušiniai
200 ml moliūgų tyrės
50 g džiovintų slyvų
DANSUKKER cukraus
miltelių pabarstyti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Paruoškite keksiukų formeles.
2. Sumaišykite sausus produktus, išskyrus cukrų. Džiovintas slyvas supjaustykite.
3. Sviestą išsukite su DANSUKKER cukranendrių cukrumi „Demerara“ bei DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile. Sudėkite apelsinų žievelę. Įmuškite kiaušinius, sudėkite moliūgų tyrę.
4. Supilkite į sausų ingredientų masę ir trumpai maišykite, pridėkite slyvų ir sudėkite į formeles.
5. Kepkite maždaug 30 min. Kai iškeps, 5 min. aušinkite formelėse, po to – ant grotelių.
6. Pabarstykite DANSUKKER cukraus milteliais.