Greitai ir lengvai pagaminamas šiltas ir jaukus patiekalas arba garnyras, kurį galima patiekti su ryžiais, makaronais ir kitais mėgstamais produktais.
2 asm.
Gaminimas 30 min.
Moliūgų ir špinatų troškiniui pagaminti reikia:
300 g nuvalyto moliūgo
1 svogūno
2–3 skiltelių česnako
Aliejaus (kepti)
150 g špinatų
200 ml kokosų pieno
½ šaukštelio aitriosios saldžiosios paprikos
Druskos pagal skonį
Moliūgą supjaustykite maždaug 1,5 cm dydžio kubeliais.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite keptuvėje, kol gražiai apskrus. Sudėkite į keptuvę moliūgus ir lengvai apkepkite. Po to suberkite špinatus ir kepkite apie 5 min.
Į keptuvę supilkite kokosų pieną, suberkite prieskonius ir troškinkite, kol patiekalo tūris sumažės trečdaliu. Paragaukite, jei reikia, pasūdykite.
Daugiau gardžių ir sveikatai palankių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo Ivanausko ir Pauliaus Ratkevičiaus knygoje NORIU VALGYTI SVEIKAI, BET SKANIAI.
Knygą už geriausią kainą galite įsigyti čia👇
Gardžių atradimų.