Moderni klasikinė lazanija: apkepti sluoksniuoti ravioliai
- 2020-06-19
- 1 min. skaitymo

4 asmenims
Reikia:
600 g šviežių raviolių su rikotos įdaru
kelių šakelių šviežių čiobrelių
kelių šakelių šalavijo
2 skiltelių česnako
800 g konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse
300 ml šilto vištienos sultinio
šlakelio alyvuogių aliejaus
druskos, juodųjų pipirų

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką, čiobrelių ir šalavijo šakeles. Kai prieskoniai pakvips, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir supilkite konservuotus pomidorus. Patroškinkite juos apie 5 minutes.
2. Gilioje kepimo formoje, išteptoje aliejumi, išdėliokite raviolius ir užpilkite paruoštu padažu bei sultiniu.
3. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Skanaus!
Receptas iš knygos GAL PAVALGOM?