Sulaukėme labai daug gerų atsiliepimų apie vištienos ir ananasų salotas, tad Alfas nusprendė pasidalinti dar vienu pikantiškos ir labai jo mėgstamos mišrainės receptu. TADAM: mišrainė su parūkyta vištiena ir vynuogėmis!
Skanus, gaivus, sotus ir greitas patiekalas, puikiai tinkantis užkandžiams ar lengviems pietums.
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: apie 20 min.
Mišrainei su vištiena ir vynuogėmis pagaminti reikia:
4 riekelių mėgstamos duonos
2 šaukštų alyvuogių aliejus
2 salierų lapkočių (jei mėgstate)
1 saujos besėklių vynuogių
200 g rūkytos vištienos (be kaulų)
40 g GERMANTAS puskiečio sūrio „Gouda“
30 g DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“
2–3 šaukštų SUSLAVIČIUS padažo „Majonezas & garstyčios“
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
½ apelsino
Duonos riekeles supjaustykite kubeliais ir apskrudinkite keptuvėje su aliejumi.
Salierą supjaustykite griežinėliais, vynuoges – panašaus dydžio gabalėliais.
Vištieną ir GERMANTAS puskietį sūrį „Gouda“ supjaustykite kubeliais. Viską sudėkite į dubenį.
Įtarkuokite DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“, sudėkite SUSLAVIČIUS padažą „Majonezas & garstyčios“. Pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais.
Suberkite kubeliais pjaustytą apelsiną ir skrudintą duoną. Viską išmaišykite.
Daugiau gardžių ir sveikatai palankių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo Ivanausko ir Pauliaus Ratkevičiaus knygoje NORIU VALGYTI SVEIKAI, BET SKANIAI.
Knygą už geriausią kainą galite įsigyti čia👇
Gardžių atradimų.