top of page

Mišrainė su rūkyta jūros lydeka (Receptas)

  • prieš 1 dieną
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: prieš 15 valandų

Paprasta, bet labai skani mišrainė su rūkyta jūros lydeka, sūriu, graikiniais riešutais ir žalumynais puikiai tik kaip užkandis šventiniam stalui.

mirainė su rūkyta lydeka, VMG receptai
VMG nuotr.

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Mišrainei paruošti reikia:

  • 1 karštai rūkytos jūros lydekos (apie 400 g)

  • 200 g puskiečio sūrio

  • 100 g graikinių riešutų

  • Kelių svogūnų laiškų

  • 100 g majonezo

  • Druskos (pagal skonį)


  1. Supjaustykite žuvį ir sūrį nedideliais kubeliais. Sumaišykite ir sudėkite į indą.

  2. Šiek tiek pasmulkinkite graikinius riešutus, bet ne per daug, kad liktų gabaliukai, suberkite į tą patį indą.

  3. Pagardinkite majonezu ir papuoškite viską svogūnų laiškais – jie suteikia ne tik grožio, bet ir skonio.


Gardžių atradimų!


bottom of page