top of page

Meksika Lietuvoje: „Agave“

Tikras meksikietis atvyko į Lietuvą ir įkūrė čia restoraną, kuris tapo tikra meksikiečių virtuvės ambasada. Nusileidę į rūsyje esančias patalpas, pasijausite lyg spalvingame karnavale. Veikia atvira virtuvė ir baras, garsėjantis savo kokteiliais „Margarita“. Galite išbandyti ir 50 rūšių tekilos! Maistas čia ruošiamas tik iš šviežių produktų, o visiems svečiams ypač rekomenduojama paragauti pagal tradicinę meksikiečių virtuvę paruoštų jūros gėrybių.

Meniu. Užkandžiai („tacos“, „quesadilla“, „nachos“, „guacamole con totopos“, „Gabriela‘s salad“). Sriubos („pozole“, „chili con carne“, „chili vegetal“). Karštieji patiekalai („fajita“ su kepsniu, krevetėmis, vištiena, daržovėmis, „pescado jarocho“, „pollo borracho“, „almejas ala chipotle“, „alambre“, „camarones frescos al mojo de ajo“, „vieiras y camaron duo“, „trio de vieiras, camaron y pulpo“). Desertai („flan“, „pastel de tres leches“, „bolita de caramelo“, „helado“).

Gėrimai. Septyniolika kokteilio „Margarita“ rūšių (su tropiniais vaisiais, vyšniomis, persiku, kokosu, braškėmis, gvajavų vaisiais, kinrožių sirupu, mango vaisiais, melionu, ananasu, kiviu, bananu, arbūzu, greipfrutu, avietėmis, žaliąja citrina). Kainos – nuo 5 iki 5,90 Eur.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


„Guacamole con totopos“ („guacamole“ avokadų padažas, pagamintas iš prinokusių avokadų, pomidorų, kalendros lapų, žaliųjų citrinų sulčių, pateikiamas dubenėlyje su „totopos“ kukurūziniais traškučiais). Kaina – 5,50 Eur.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


„Fajita“ su vištiena (apkepti mėlynieji svogūnai, raudonosios, geltonosios ir žaliosios paprikos. Patiekiama su salotomis). Kaina – 8,90 Eur.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Darbo laikas

Antr.–Ketv.: 12:00–22:00

Penkt.–Šešt.: 12:00–00:00

Sekm.: 12:00–20:00

Meksikiečių restoranas „Agave“, Rotušės a. 3, Kaunas. Jų „Facebook“ paskyra.

Naujausi įrašai

bottom of page