Martinio taurė su uogomis? Ne, tai – martinio želė vos per 5 minutes
- 2020-03-18
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2021-03-29

Reikia:
4 lapelių arba 10 g želatinos (tiek, kiek reikia 500 ml tirpalo)
250 ml martinio (arba kito silpno alkoholinio gėrimo)
1–2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 g ledukų
Vaisių ir uogų (pagal skonį)
1. Želatinos lapelius užmerkite vermute, kai išbrinks – ištirpinkite. Pagal skonį galite įberti DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus. Išmaišykite. Suberkite ledukus ir intensyviai maišykite. Želės tirpalas stings nuo ledukų.
2. Į taures sudėkite pasmulkintus norimus vaisius ir uogas ir ant viršaus užpilkite želės tirpalo.
3. Papuoškite uogomis arba vaisių gabaliukais.

ALFO PATARIMAI: · Dėl želatinos kiekio vadovaukitės gamintojo nurodymais – ant pakelių nurodyta, kokiam skysčio kiekiui jis skirtas. · Galite kurti savo skonines kompozicijas, naudodami įvairiausius gėrimus – sultis, sidrą, vyną. Pasirinkite skonį pagal save. · Taip pat galite naudoti ir želę iš pakelio, bet atsižvelkite į tai, kad jie jau turi savo skonį.
Skanaus!