top of page

Martinio taurė su uogomis? Ne, tai – martinio želė vos per 5 minutes

  • 2020-03-18
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2021-03-29


Reikia: 4 lapelių arba 10 g želatinos (tiek, kiek reikia 500 ml tirpalo) 250 ml martinio (arba kito silpno alkoholinio gėrimo) 1–2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus 250 g ledukų Vaisių ir uogų (pagal skonį) 1. Želatinos lapelius užmerkite vermute, kai išbrinks – ištirpinkite. Pagal skonį galite įberti DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus. Išmaišykite. Suberkite ledukus ir intensyviai maišykite. Želės tirpalas stings nuo ledukų. 2. Į taures sudėkite pasmulkintus norimus vaisius ir uogas ir ant viršaus užpilkite želės tirpalo. 3. Papuoškite uogomis arba vaisių gabaliukais.


ALFO PATARIMAI: · Dėl želatinos kiekio vadovaukitės gamintojo nurodymais – ant pakelių nurodyta, kokiam skysčio kiekiui jis skirtas. · Galite kurti savo skonines kompozicijas, naudodami įvairiausius gėrimus – sultis, sidrą, vyną. Pasirinkite skonį pagal save. · Taip pat galite naudoti ir želę iš pakelio, bet atsižvelkite į tai, kad jie jau turi savo skonį.


Skanaus!

bottom of page