Labai greitas desertas labai dideliam malonumui. Netikėtiems svečiams bus labai netikėta ir nepamirštama!

Desertui pagaminti reikia:
70 g pelėsinio sūrio
3 šaukštų cukraus
100 ml plakamosios grietinėlės
100 ml pieno
2 saujų aviečių
Žiupsnelio malto cinamono
1 šaukšto aviečių acto
4 sausainių
Keleto mėtos lapelių
Pelėsinį sūrį, 2 šaukštus cukraus, grietinėlę ir pieną sutrinkite iki vientisos masės, plakite, kol masė taps standžiu kremu.
Avietes perpjaukite pusiau, apšlakstykite aviečių actu, berkite cinamoną ir likusį cukrų. Atsargiai išmaišykite ir palikite marinate 2–3 min.
Ant sausainių sudėkite sūrio kremą, marinuotas uogas ir papuoškite mėtos lapeliais.
Gardžių atradimų.