top of page

Marinuotos avietės su pelėsiniu sūriu ir sausainiais (Receptas)

Labai greitas desertas labai dideliam malonumui. Netikėtiems svečiams bus labai netikėta ir nepamirštama!

desertas su avietėmis, sūriu ir sausainiais_Alfo  receptas
VMG nuotr.

Desertui pagaminti reikia:

  • 70 g pelėsinio sūrio

  • 3 šaukštų cukraus

  • 100 ml plakamosios grietinėlės

  • 100 ml pieno

  • 2 saujų aviečių

  • Žiupsnelio malto cinamono

  • 1 šaukšto aviečių acto

  • 4 sausainių

  • Keleto mėtos lapelių


  1. Pelėsinį sūrį, 2 šaukštus cukraus, grietinėlę ir pieną sutrinkite iki vientisos masės, plakite, kol masė taps standžiu kremu. 

  2. Avietes perpjaukite pusiau, apšlakstykite aviečių actu, berkite cinamoną ir likusį cukrų. Atsargiai išmaišykite ir palikite marinate 2–3 min.

  3. Ant sausainių sudėkite sūrio kremą, marinuotas uogas ir papuoškite mėtos lapeliais.


    Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page