8-10 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 1 val.
Orkaitės t-ra 140 °C
Reikia:
1 biskvitinio lakšto, tinkančio formai
300 g kokosų grietinėlės
3–4 šaukštų kokosų drožlių
2 mangų
800 g „Philadelphia“ tipo sūrio
4 kiaušinių
100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
4 šaukštų kukurūzų krakmolo
Kokosų riekelių (papuošti)
1. Orkaitę įkaitinkite iki 140 °C. Apvalią 24 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi.
2. Kokosų drožles užpilkite kokosų grietinėle ir trumpam palikite, supjaustykite vieną mangą ir viską kartu sutrinkite trintuvu.
3. Pusę mango sutrinkite trintuvu atskirai.
4. Sūrį švelniai sumaišykite su kiaušiniais ir DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi, įmaišykite kokosų-mangų masę, o po to – ir krakmolą.
5. Biskvitą įklokite į formą, patepkite sutrintu mangu ir ant viršaus supilkite sūrio masę.
6. Šaukite pyragą į orkaitę ir kepkite apie valandą. Sūrio pyragą aušinkite orkaitėje.
7. Puoškite pyragą kokosų ir mangų riekelėmis.