Tada, kai trūksta saulės, saulę galima pasigaminti patiems: purūs su mangu trintos varškės blyneliai, patiekti su braškėmis ir bananų padažu, išpildys visas gurmaniškas svajones ir svajones apie šilumą. Receptas lengvas, o patiekalą galite patiekti kad ir vietoj deserto!
Mango varškės blyneliams pagaminti reikia:
90 g lydyto sviesto
250 g miltų
250 g trinto mango
100 g saldinto sutirštinto pieno
3 kiaušinių
5 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ bananų padažo blynams
15 g kepimo miltelių
180 g trintos varškės
Žiupsnelio druskos
Kelių braškių
5 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ bananų padažo blynams (patiekti)
Visus ingredientus išskyrus kiaušinių baltymus ir braškes dėkite į kokteilinę ir viską išplakite. Leiskite tešlai pastovėti apie 20 minučių.
Braškes supjaustykite mažais gabaliukais, suberkite į tešlą ir išmaišykite.
Atskirai išplakite kiaušinių baltymus. Ir įmaišykite juos į tešlą.
Mažus blynelius kepkite ant nesvylančio paviršiaus keptuvės. Patiekite su KĖDAINIŲ KONSERVŲ bananų ar braškių padažu blynams.
ALFO PATARIMAI:
Jei neturite mango, blynams galite panaudoti trintus bananus.
Į tešlą vietoje braškių galite įmaišyti bananų gabaliukus, bet braškių gabaliukai blyneliuose atrodys gražiau. Galite dėti per pusę braškių ir bananų ar įberti mėgstamų uogų.
Jei mėgstate nesaldžiai, padažą galite maišyti su natūraliu jogurtu.
Šio recepto blynus galite kepti ir vaflinėje.
Skanaus!