Pasta tik suaugusiems. Intriguoja?
Šiuos makaronus tik suaugusiesiems lengvai ir greitai pagaminsite namuose, juolab, kad – esame tikri – jog visus reikiamus ingredientus turite savo namuose. Idėja sukurti kaip tik tokį patiekalą Alfui kilo po vakarienės su italų draugais, kurie jį vaišino panašiu patiekalu – ne pagal tikrąją paskirtį naudodami stiprųjį gėrimą.
Primename, kad vartodami alkoholį rizikuojate savo ir savo šeimos gerove.
Gaminkite, mėgaukitės – ir maistu, ir laiku sau.
Video receptą rasite Alfo IG profilyje čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Makaronams su ypatingu padažu pagaminti reikia:
2–3 skiltelių česnako
½ svogūno
2 šaukštų aliejaus (kepti)
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus
200–250 g spagečių
500 ml KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažo „Napoletana“
240 g tuno savo sultyse
50–70 ml degtinės
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
2 šaukštų kaparėlių
Žiupsnelio KOTANYI itališkų žolelių
Keleto bazilikų lapelių
40 g DŽIUGAS MIX tarkuotų sūrių mišinio salotoms
Česnakus ir svogūną susmulkinkite. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir dėkite kepinti pjaustytas daržoves. Kaitinkite tol, kol svogūnai taps permatomi.
Į puodą su vandeniu berkite KOTANYI druskos ir pipirų mišinio, pilkite alyvuogių aliejaus. Dėkite spagečius ir virkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
Į keptuvę su svogūnais supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažą „Napoletana“ ir kaitinkite. Sudėkite tuną, išmaišykite, pilkite degtinės, maišykite ir kaitinkite. Berkite KOTANYI ketverių pipirų mišinio, kaparėlių, KOTANYI itališkų žolelių ir kaitinkite.
Išvirusius makaronus sudėkite į keptuvę su padažu, įpilkite šiek tiek vandens, kuriuose virė makaronai. Išmaišykite.
Dėkite makaronus į lėkštę, papuoškite bazilikų lapeliais ir apibarstykite DŽIUGAS MIX tarkuotų sūrių mišiniu salotoms.
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Gardžių atradimų.