Makaronai su voveraitėmis ir portabela
- vmgonline
- 2017-09-01
- 1 min. skaitymo
Nauji skoniai visiems, kurie mėgsta makaronų patiekalus. Receptas, kuriame voveraitės, portabela, poras, kietasis sūris ir makaronai. Nuostabus derinys.

2 porcijoms
150 g kaspinėlių makaronų LA MOLISANA
2 portabelos grybų
saujos voveraičių
2 šaukštų aliejaus
100 g poro baltosios dalies
30 g kietojo sūrio
žiupsnelio šviežių rozmarinų druskos,
pipirų
1. Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite porą ir grybus. Paskaninkite druska, pipirais ir šviežiais rozmarinais.
3. Keptus grybus supilkite ant virtų makaronų, išmaišykite. Ant viršaus užberkite tarkuoto kietojo sūrio.
Skanaus!