Šis patiekalas yra tas atvejis, kai tobula tai, kas paprasta. Keli paprasti ingredientai ir turite neatsivalgomai gardžią vakarienę ar pietus ant stalo.
4 asm.
Gaminimas 10 min.
Virimas 10 min.
Makaronams carbonara paruošti reikia:
350-400 g spagečių
Žiupsnelio druskos
12-16 riekelių vytintos šviežios antienos filė su oda
Šlakelio aliejaus
Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Ryšelio petražolių
4 kiaušinio trynių
80 g tarkuoto kietojo sūrio
Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
Antienos filė su oda riekeles supjaustykite ir pakepinkite su šlakeliu aliejaus. Į keptuvę dėkite nukoštus spagečius, sumaišykite ir pašildykite dar 1-2 min.
Dėkite į lėkštes, gausiai užberkite juodųjų pipirų, pjaustytų petražolių. Ant viršaus atsargiai užleiskite trynį ir užtarkuokite sūrio.
Daugiau gardžių ir sveikatai palankių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo Ivanausko ir Pauliaus Ratkevičiaus knygoje NORIU VALGYTI SVEIKAI, BET SKANIAI.
Knygą už geriausią kainą galite įsigyti čia👇
Gardžių atradimų.