4 vnt.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
50 ml apelsinų likerio
2 šaukštų kepintų migdolų drožlių
3 šaukštų spanguolių cukruje
4 šaukštų aliejaus kepti
1 šaukštelis DAN SUKKER cukraus miltelių (apibarstymui)
2 šaukštų DAN SUKKER cukraus “Panevėžio Plius”
2 didelių obuolių
1. Keptuvėje išlydykite cukrų, suberkite nuvalytus ir susmulkintus obuolius bei apelsinų likerį. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
2. Suberkite migdolų drožles ir spanguoles, išmaišykite.
3. Gautą įdarą dėkite ant lietinių ir suvyniokite.
4. Blynelius iš abiejų pusių apkepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ir patiekiant apibarstykite cukraus milteliais.