8 asm.
Gaminimas 25 min.
Reikia:
Tešlai:
2 kiaušinių
½ l pieno
6 šaukštų miltų
3 šaukštų aliejaus
žiupsnelio cukraus
žiupsnelio druskos
Įdarui:
200 g karštai rūkyto kiaulienos kumpio
1 cukinijos
keleto česnako laiškų
125 g mocarelos
4 šaukštų aliejaus kepti
druskos, pipirų
1. Gerai išplakite kiaušinius su druska, cukrumi ir trupučiu pieno. Po truputį berkite miltus ir plakite, kol neliks gumuliukų, tešla taps vientisa.
2. Tada supilkite likusį pieną ir aliejų. Pastatykite tešlą 15 min. išbrinkti, tuomet vėl gerai išmaišykite ir įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite lietinius blynelius.
3. Sutarkuokite cukiniją, suberkite smulkintus česnako laiškus ir juostelėmis pjaustytą kumpį. Pagardinkite druska ir pipirais.
4. Masę sumaišykite su tarkuota mocarela ir suvyniokite į blynelius.
5. Blynelius apkepinkite iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje.