Turbūt esate girdėję apie souse vide, vieną sveikiausių, maisto ruošimo būdų. Kad galėtumėte tai išbandyti, ypatingų prietaisų nereikia: užteks ZYLE produktų vakumatoriaus ir įprasto puodo.
Lėtai virtos lašišos ir daržovių salotoms pagaminti reikia:
1 saujos šparaginių pupelių
½ nedidelės cukinijos
200 g lašišos filė
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 svogūnų laiškų
5 ridikėlių
1 šaukšto Vorčesterio padažo
1 šaukštelio PROTECO aliejaus „Flaxeseed“
1 saujos salotų lapų
Šparaginėms pupelėms nupjaukite galus, cukinijas supjaustykite griežinėliais, lašišos filė pašalinkite ašakas ir nupjaukite odą.
Lašišą ir pjaustytas daržoves sudėkite į ZYLE vakuumavimo maišiukus, dėkite druskos, pipirų, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir vakuumuokite ZYLE vakuumatoriumi.
Vakuumuotą žuvį su daržovėmis dėkite į puodą su karštu vandeniu ir palikite apie 20 min.
Svogūnų laiškus susmulkinkite, ridikėlius supjaustykite pusiau, viską sudėkite į dubenį, pilkite Vorčesterio padažą ir PROTECO aliejų„Flaxeseed“, viską išmaišykite.
Į lėkštę sudėkite salotų lapus, lėtai virtas daržoves, lašišą, ant viršaus sudėkite marinuotus ridikėlius ir supilkite likusį padažą.
Video receptas:
Skanaus!