Jeigu vakare norisi kažko, bet nesinori apsunkti, rekomenduojame veganišką patiekalą – šilkinį tofu su špinatais.
2-3 asm.
Gaminimas 20 min
Tofu su špinatais reikia:
200 g špinatų
2 skiltelių česnako
Aliejaus (kepti)
50-60 ml sojų padažo
15-20 ml ryžių acto
300 g šilkinio tofu
Skrudintų orkaitėje žiedinio kopūsto lapų
2 nori lapų
Sezamų pabarstyti
1. Suberkite špinatus ir smulkintus česnakus į wok keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepkite, kol sumažės tūris. Pagardinkite dalimi sojų padažo ir ryžių actu.
2. Tofu patiekite ant špinatų pagalvės. Sudėkite žiedinių kopūstų lapus, smulkintus nori lapus, užpilkite sojų padažo ir pabarstykite sezamais.
Skanaus!