Mėgstate klasikinį itališką desertą gundančiu pavadinimu? Jums turėtų patikti ir ledų tiramisas! Greitai pagaminamas, gaivus ir burnoje tirpstantis malonumas.
8 asm.
Gaminimo laikas: 3 val.
Ledų tiramisui pagaminti reikia:
400 ml NESPRESSO espreso kavos
80 ml amareto likerio
100 g PERGALĖS pieniško šokolado
50 ml pieno
3 šaukštelių kakavos
2 l vanilinių ledų
200 g tiramisu sausainių
NESPRESSO kavą išmaišykite su amareto likeriu.
¾ PERGALĖS pieniško šokolado išlydykite su pienu ir įmaišykite 1 šaukštelį kakavos. Gautą šokolado masę maišykite su 1 litru vanilinių ledų.
Į skardelę, išklotą sviestiniu popieriumi, dėkite sluoksnį vanilinių ledų, kavos ir likerio mišinyje mirkytus sausainius, užberkite 1 šaukštelį kakavos.
Ant viršaus dėkite šokolado ir ledų mišinį, užklokite dar vienu sluoksniu kavoje mirkytų sausainių, suberkite likusią kakavą ir užtarkuokite likusio šokolado.
Paruoštą tiramisą dėkite į šaldiklį bent 2 val.
Gardžių atradimų.