top of page

Lašišos iešmeliai su jūrų dumblių traškučiais (Receptas)

Supergreitai pagaminami imbieriniai lašišos iešmeliai su dumblių traškučių pabarstais – tokių dar neragavote ir jie tikrai verti pjedestalo bei audringų ovacijų. Tai patiekalas, kuris mėgsta draugų vakarėlius, šeimyniškas kompanijas ir čepsėjimą iš malonumo. 

Gaminkite sau, kitiems, dalinkitės ir mėgaukitės. 


lašišos iešmeliai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

 

2 asm.

Gaminimo laikas: apie 20 min.


Lašišos iešmeliams paruošti reikia:

  • 300 g lašišos filė

  • 1 saujos kukurūzų traškučių

  • 1 lakšto džiovintų jūrų dumblių 

  • 1 šaukšto sezamų

  • Aliejaus (kepimui)

  • 2–3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI BBQ padažo „Chipotle“

  • Šviežių kalendrų (papuošti)

  • SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Jubiliejinė“ (patiekimui)


 

Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu

 

  1. Lašišai nupjaukite odelę ir supjaustykite kubeliais. Suverkite ant medinių iešmelių. 

  2. Į platesnį indą rankomis susmulkinkite kukurūzų traškučius ir džiovintų jūrų dumblių lakštą, suberkite sezamus, viską išmaišykite. 

  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iš visų pusių apkepkite lašišų iešmelius. 

  4. Iešmelius patepkite KĖDAINIŲ KONSERVAI BBQ padažu „Chipotle“, tada apvoliokite paruoštame traškučių mišinyje. 

  5. Papuoškite šviežiais kalendrų lapeliais. 

  6. Prie šių iešmelių puikiai derės SKONIS IR KVAPAS putojanti arbata „Jubiliejinė“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos arbatos, cinamono, imbiero ir kombučios skonių natos.


 

Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.

Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.


Gardžių atradimų.

Comentários


Naujausi įrašai

bottom of page