top of page

Lašiša, kepta su apelsinais (Receptas)

Ypatingas skonis ir konsistencija ypatingai greitai ir nesudėtingai pagaminamo maistingo patiekalo – su apelsinais keptos lašišos. Tobulai tiks pietums arba vakarienei.

su apelsinais kepta lašiša_Alfo receptas
VMG nuotr.

Lašišos kepsniui su apelsinais pagaminti reikia:

  • 700 g lašišos filė

  • 2 apelsinai

  • 1 šaukštas druskos

  • 1 šaukštas cukraus

  • 1 šaukštas brendžio

  • 1 šaukštas rožinių pipirų

  • Kininių kopūstų patiekti

  • Aliejaus kopūstams kepti


1. Išspauskite 1 apelsino sultis. Sumaišykite apelsinų sultis, druską, cukrų, brendį ir rožinius pipirus.

2. Lašišos filė įtrinkite marinatu. Žuvį palikite šaldytuve 12 val.

3. Apelsiną supjaustykite griežinėliais. Sudėkite juos į kepimo formą, ant apelsino

sudėkite žuvį ir kepkite 25–30 min.

4. Patiekite su keptais kininiais kopūstais ir apelsinų griežinėliais.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page