Ypatingas skonis ir konsistencija ypatingai greitai ir nesudėtingai pagaminamo maistingo patiekalo – su apelsinais keptos lašišos. Tobulai tiks pietums arba vakarienei.

Lašišos kepsniui su apelsinais pagaminti reikia:
700 g lašišos filė
2 apelsinai
1 šaukštas druskos
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas brendžio
1 šaukštas rožinių pipirų
Kininių kopūstų patiekti
Aliejaus kopūstams kepti
1. Išspauskite 1 apelsino sultis. Sumaišykite apelsinų sultis, druską, cukrų, brendį ir rožinius pipirus.
2. Lašišos filė įtrinkite marinatu. Žuvį palikite šaldytuve 12 val.
3. Apelsiną supjaustykite griežinėliais. Sudėkite juos į kepimo formą, ant apelsino
sudėkite žuvį ir kepkite 25–30 min.
4. Patiekite su keptais kininiais kopūstais ir apelsinų griežinėliais.
Gardžių atradimų.