Nors dar ne vasara, Alfas kviečia pasigaminti gaivų ir vasarą primenantį desertą, kuris tikrai nepaliks abejingų.
Video receptą galite pažiūrėti čia
Nekeptam citrininiam pyragui pagaminti reikia:
500 g ŽEMAITIJOS PIENO varškės
½ šaukštelio KOTANYI maltos vanilės
1 citrinos
3 šaukštų DANSUKKER cukraus miltelių
100 ml plaktos grietinėlės
2 saujų braškių
1 pakelio GAIDELIO sausainių „Kondensuotas“
Į pasirinktą dubenį sudėkite ŽEMAITIJOS PIENO varškę ir gerai ją sutrinkite ELECTROLUX virtuviniu smulkintuvu, įdėkite KOTANYI maltos vanilės, citrinos žievelės, citrinos sulčių, DANSUKKER cukraus miltelių ir dar kartą sutrinkite, virtuvine šluotele lėtai įmaišykite plaktą grietinėlę.
Braškes supjaustykite į 4 dalis, GAIDELIO sausainius „Kondensuotas“ rankomis sutrupinkite į didesnes dalis.
Pasirinktame inde pradėkite sluoksniuoti desertą: dėkite varškės kremą, sausainius ir ant viršaus dėkite pjaustytas braškes. Papuošimui naudokite mėtas arba levandų lapelius.
Skanaus!