Nosį glostantys kvapai ir receptorius kutenantys prieskoniai – visa tai galite patirti Indijoje.
Alfas kviečia pasigaminti indišką tinginį, pilną pistacijų ir užklotą rožių žiedlapiais. Neatsispirsite skoniui ir vaizdui: tobulas greitai pagaminamas desertas bet kokia proga. Taip pat gera saldi dovana. Išbandykite.
Video receptą rasite čia:
TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4–6 asm.
Gaminimo laikas: 2 val.
Indiškam tinginiui pagaminti reikia:
2 saujų pistacijų branduolių
2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo
100 g PERGALĖ juodojo šokolado
½ stiklinės NATURLI augalinio gėrimo „Do not call me milk“
⅔ pakelio GAIDELIS sausainių
1 šaukšto džiovintų rožių žiedlapių
1. Saują pistacijų užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 30 min.
2. Išmirkytas pistacijas sumalkite rankiniu trintuvu, kartu su DANSUKKER šviesiuoju
sirupu, iki vientisos masės.
3. Į prikaistuvį sudėkite smulkintą PERGALĖ juodąjį šokoladą ir supilkite NATURLI
augalinį gėrimą „Do not call me milk“. Kaitindami maišykite, kol gausite vientisą masę.
4. Į šokolado masę sudėkite trupintus GAIDELIS sausainius ir likusiais pistacijas.
5. Gerai išmaišykite ir sudėkite į norimą formą, išklotą maistine plėvele.
6. Užbarstykite rožių žiedlapių ir dėkite į šaldytuvą sustingti bent 1 val.
Skanaus.