top of page

Kvapnusis indiškas tinginys (Receptas)

Nosį glostantys kvapai ir receptorius kutenantys prieskoniai – visa tai galite patirti Indijoje.

Alfas kviečia pasigaminti indišką tinginį, pilną pistacijų ir užklotą rožių žiedlapiais. Neatsispirsite skoniui ir vaizdui: tobulas greitai pagaminamas desertas bet kokia proga. Taip pat gera saldi dovana. Išbandykite.


naminis tinginys_tinginio receptas_tinginys su pistacijomis_indiškas tinginys_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia:


TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

4–6 asm.

Gaminimo laikas: 2 val.


Indiškam tinginiui pagaminti reikia:

  • 2 saujų pistacijų branduolių

  • 2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 100 g PERGALĖ juodojo šokolado

  • ½ stiklinės NATURLI augalinio gėrimo „Do not call me milk“

  • ⅔ pakelio GAIDELIS sausainių

  • 1 šaukšto džiovintų rožių žiedlapių

1. Saują pistacijų užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 30 min.

2. Išmirkytas pistacijas sumalkite rankiniu trintuvu, kartu su DANSUKKER šviesiuoju

sirupu, iki vientisos masės.

3. Į prikaistuvį sudėkite smulkintą PERGALĖ juodąjį šokoladą ir supilkite NATURLI

augalinį gėrimą „Do not call me milk“. Kaitindami maišykite, kol gausite vientisą masę.

4. Į šokolado masę sudėkite trupintus GAIDELIS sausainius ir likusiais pistacijas.

5. Gerai išmaišykite ir sudėkite į norimą formą, išklotą maistine plėvele.

6. Užbarstykite rožių žiedlapių ir dėkite į šaldytuvą sustingti bent 1 val.


Skanaus.



Naujausi įrašai

bottom of page