4-5 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
Salotoms:
250 g kuskuso kruopų
60 g razinų
300 ml daržovių sultinio
125 g tarkuotų morkų
125 g raudonos saldžiosios paprikos
40 g mėlynųjų svogūnų
20 g petražolių
60 g virtų avinžirnių
Padažui:
60 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus
15 ml citrinų sulčių
6 g traiškyto česnako
4 g maltų kuminų
4 g maltos kalendros
2 g malto imbiero
6 g druskos
1. Kuskuso kruopas ir razinas užpilkite sultiniu, išmaišykite ir palikite, kad išbrinktų ir šiek tiek atvėstų.
2. Iš padažui skirtų ingredientų sumaišykite padažą.
3. Eilės tvarka į kuskusą įmaišykite: padažą, daržoves, avinžirnius. Viską gerai išmaišykite. Patiekti siūlome su smulkiai kapotais šviežių kalendrų lapeliais.