Karis – šildantis egzotiškas patiekalas, kurį mėgstame ne tik dėl skonio, bet ir todėl, kad yra lengvai ir greitai paruošiamas. Be to, karis labai „sukalbamas“ – su juo įmanomi įvairiausi virtuvės eksperimentai. Alfas kviečia pasigaminti jaukaus kario su augalinės kilmės kukuliukais, o jeigu viso nesuvalgysite arba norėsis kitokio formato – patiekite jį su tortilijomis.
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
3–4 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Kukuliams su ryžiais pagaminti reikia:
½ svogūno
2–3 skiltelių česnako
25 g NATURLI BLOCK ekologiškų tepiųjų riebalų
1 šaukštelio kario prieskonių
220 ml grietinėlės
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
300 g ANAMMA sojų kukuliukų
130 g virtų ryžių
1 šaukšto DOBILAS ekologiško jogurto
Keleto šakelių šviežių petražolių
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Į keptuvę sudėkite NATURLI BLOCK ekologiškus tepiuosius riebalus, suberkite daržoves ir kario prieskonius. Išmaišykite ir supilkite grietinėlę, pagardinkite KOTANYI druskos ir pipirų mišiniu.
Į padažą sudėkite ANAMMA sojų kukuliukus, išmaišykite ir pakepinkite.
Į lėkštę sudėkite virtus ryžius, sojų kukuliukus, DOBILAS ekologišką jogurtą.
Puoškite petražolėmis ir KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais.
TRANSFORMACIJA
Kario tortilijoms pagaminti reikia:
3 tortilijų
1 nedidelio pomidoro
Keleto šakelių šviežių kalendrų
Sausoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepinkite tortilijas, dėkite sojų kukuliukus su padažu, smulkiai pjaustytą pomidorą.
Tortiliją susukite ir papuoškite kalendromis.
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Daugiau gardžių ir sveikatai palankių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo Ivanausko ir Pauliaus Ratkevičiaus knygoje NORIU VALGYTI SVEIKAI, BET SKANIAI.
Knygą už geriausią kainą galite įsigyti čia👇
Gardžių atradimų.