top of page

Kukuliai su keptų bulvių koše (Receptas)

Koks yra jaukaus naminio maisto sinonimas? Be abejo, maltiniai su bulvių koše.

Ar esate kada ragavę orkaitėje keptų bulvių košę, gardintą svogūnais, česnakais ir čiobreliais? Nuostabaus skonio ir labai kvapni – neįmanoma atsivalgyti. 

Šiuo patiekalu galės mėgautis ir jaukiai pasijusti visi: ir visavalgiai, ir veganai. Burnoje tirpstantys sojų maltinukai, gardi pagal Alfo receptą ruošta keptų bulvių košė ir švelnus padažas – tobulas derinys rudenėjančią dieną ar žvarbų vakarą. 

Kartais tiek nedaug reikia, kad pasijustume šiek tiek šilčiau, jaukiau ir geriau. Skanaus! 


keptų bulvių bulvių košė_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

4 asm.

Gaminimo laikas: 30 min.


Keptų bulvių košės ir kukulių patiekalui pagaminti reikia:

  • 4–5 vidutinių bulvių

  • 2 šaukštų ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto

  • 2 KOTANYI laurų lapų

  • ½ svogūno

  • 2 skiltelių česnako

  • 3–4 šakelių šviežių čiobrelių

  • 300 g ANAMMA sojų kukulių

  • 3 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 2 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & garstyčios“

  • 700 ml ŽEMAITIJOS A2 pieno be laktozės

  • 20 g DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • 5–6 DŽIUGAS karamelizuotų svogūnų skonio sūrio kamuoliukų  

  • Keleto šakelių šviežių petražolių  


 

Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu

 

1.  Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite į kelias dalis.

2.  Į įkaitintą keptuvę sudėkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą, suberkite KOTANYI laurų lapus, bulves. Išmaišykite ir pakepinkite. Suberkite smulkintą svogūną ir česnaką, čiobrelių šakeles.

3.  Į kepimo skardą sudėkite ANAMMA sojų kukuliukus ir dėkite kepti į įkaitintą 180 °C orkaitę apie 15 min.

4.  Kubeliais supjaustykite SPILVA marinuotus agurkėlius, sumaišykite su SUSLAVIČIAUS padažu „Majonezas & garstyčios“.

5.  Puode užvirkite ŽEMAITIJOS A2 pieną be laktozės, suberkite kepintas bulves (išimkite čiobrelių šakeles ir laurų lapus), smulkiai tarkuotą DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietąjį sūrį „Mild“, pasūdykite ir virkite apie 5 min. 

6.  Bulves sugrūskite, pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais ir smulkintais DŽIUGAS karamelizuotų svogūnų skonio sūrio kamuoliukais.

7.  Į lėkštę dėkite košės, agurkų padažo, sojų kukuliukų, berkite juodųjų pipirų.

8.  Puoškite šviežiomis petražolių šakelėmis.


Gardžių atradimų.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page