1 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
1 kruasano
1 skiltelės česnako
1 lapelio romėniškų salotų
1 kiaušinio
Sviesto (kiaušiniui kepti)
60 g kietojo sūrio
Padažui:
1 šaukšto Vusterio padažo
1 šaukštelio garstyčių
2–3 ančiuvių filė
20 g tarkuoto parmezano
1 šaukšto citrinų sulčių
50 ml neutralaus kvapo aliejaus
1 trynio iš minkštai virto kiaušinio
1. Visus padažui skirtus ingredientus sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite.
2. Kruasaną perpjaukite pusiau išilgai, paskrudinkite ir lengvai įtrinkite česnako skiltele.
3. Ant kruasano sudėkite salotų lapus, keptą kiaušinį ir užtarkuokite kietojo sūrio.
4. Pagardinkite padažu.