Ieškote dar neragauto recepto šio vasaros sezono susitikimams? Lengvai apkeptos švelnaus savito skonio krevetės ir pakepinta aštrioji čioriso tarpusvyje dera tobulai. Šis patiekalas rizikuoja tapti sezono geidžiamiausiuoju.
Patiekite su duonelėmis ir mėgaukitės.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą žiūrėkite Alfo instagramo profilyje čia
4 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Krevetėms su čioriso dešra pagaminti reikia:
1 česnako
100 g čioriso dešros
25 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
250 g šviežių krevečių
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
⅓ citrinos žievelės
Mėgstamų prieskoninių žolelių (papuošimui)
FAZER poliarinių duonelių „Street food“ (patiekimui)
1. Česnaką nulupkite, skilteles sutraiškykite.
2. Čiorisą supjaustykite riekelėmis.
3. Keptuvėje ištirpinkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą, dėkite čioriso gabaliukus, česnako skilteles ir palaipsniui kepinkite.
4. Į keptuvę dėkite išdarinėtas krevetes, apkepkite jas iš abiejų pusių. Berkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių, įtarkuokite citrinos žievelės.
5. Papuoškite mėgstamomis žolelėmis ir patiekite su FAZER poliarinėmis duonelėmis „Street food“.
Gardžių atradimų.