top of page

KREMINIS MANGŲ IR LEDŲ SLUOKSNIUOTIS (Receptas)

Labai greitai ir lengvai pagaminamas vasariškas, gaivus, kreminis, bet kartu ir traškus mangų skonio pilnas desertas – mangų ir ledų sluoksniuotis. Subalansuota ir solo malonumams, ir šeimos, bičiulių, draugų susibūrimams. 

Neišsigąskite net labai netikėtų svečių – šį skonių šedevrą pagaminsite vos per 10 minučių. 


mangų sluoksniuotis_Alfo receptas
VMG nuotr.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

Video receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia.

 

1 asm. 

Gaminimo laikas: apie 10 min.


Mangų ir ledų sluoksniuočiui pagaminti reikia:

  • 200 ml ŽEMAITIJOS kefyro kokteilio su mangais

  • 1 kaušelio NATURLI avižinių ledų su mangais 

  • ⅓ citrinos žievelės

  • ⅓ mango

  • Keleto šaukštų PAULUNS dribsnių su lazdynų riešutų kremu, migdolais ir datulėmis

  • 1 GAIDELIS sausainio „Kondensuotas“


1. Į virtuvinį smulkintuvą pilkite ŽEMAITIJOS kefyro kokteilio su mangais, dėkite NATURLI avižinių ledų su mangais, įtarkuokite citrinos žievelės ir viską sutrinkite. 

2. Nuplaukite mangą, nupjaukite žievelę ir supjaustykite kubeliais. 

3. Į stiklinę dėkite dalį mango, pilkite ledų ir kefyro mišinio, berkite PAULUNS dribsnių su lazdynų riešutų kremu, migdolais ir datulėmis, vėl dėkite mango gabaliukus, patrupinkite GAIDELIS sausainio „Kondensuotas“ ir užpilkite ledų bei kefyro kokteilio.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page