top of page

Krabų lazdelių salotos (Receptas)

Skonio klasika, kuria ne nuodėmė pasimėgauti kasdien, ir šventė, kai patiekiama ant šventinio stalo. Lengva ir paprasta pagaminti. Šiame recepte yra vienas dar labiau skonį pastiprinantis ingredientas. Atraskite jį.

VMG nuotr.
VMG nuotr.

3–4 asm. 

Gaminimo laikas: 10 min. 


Krabų lazdelių salotoms pagaminti reikia:

  • 200 g krabų lazdelių 

  • 2 kiaušinių

  • 5–6 SPILVA marinuotų paprikų

  • 100 g KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų žirnelių

  • 200 g konservuotų kukurūzų

  • 1 stiklinės virtų „Basmati“ ryžių  

  • 4–5 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Originalus“

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio

  • Šviežių bazilikų lapelių salotoms papuošti


  1. Krabų lazdeles supjaustykite griežinėliais, kiaušinį ir SPILVA marinuotas paprikas – kubeliais.

  2. Į dubenį sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus žirnelius, suberkite visus likusius ingredientus ir sumaišykite su KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezu „Originalus“. Pagardinkite KOTANYI druskos ir pipirų mišiniu. 

  3. Mišrainę sudėkite į indelius, papuoškite krabų lazdelių gabalėliais ir bazilikų lapeliais.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page