top of page

Kopūstų apkepas (Receptas)


kopūstų apkepas_Alfo receptas
VMG nuotr.

2 asm.

Gaminimo laikas: 30 min.


Kopūstų apkepui pagaminti reikia:

  • 250 g jaunų kopūstų

  • 3–4 šakelių šviežių krapų

  • Žiupsnelio druskos

  • 4 kiaušinių baltymų 

  • 120 ml kefyro 

  • 1 šaukštelio garstyčių

  • 130 g visagrūdžių miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

1. Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais, sumaišykite su smulkintais krapais ir druska.

2. Kiaušinių baltymus išplakite, atsargiai sumaišykite su kefyru ir garstyčiomis, suberkite miltus ir kepimo miltelius.

3. Kopūstus sudėkite į formelę, išklotą kepimo popieriumi, užpilkite tešla ir kepkite įkaitintoje 180 °C karšto oro gruzdintuvėje apie 10 min. (orkaitėje 20 min.).


 

Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.

Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page