top of page

Konservatyvios bulvių salotos su pomidorais (Receptas)

Labai skanios, labai paprastos, labai efektingos ir greitai pagaminamos bulvių ir pomidorų salotos su ančiuviais, kaparėliais ir majonezu.

bulvių ir pomidorų salotos_Alfo receptas
VMG nuotr.

4 asm.


Bulvių ir pomidorų salotoms pagaminti reikia:

  • 400 g mažų bulvyčių

  • Alyvuogių aliejaus (kepti)

  • Itališkų žolelių prieskonių mišinio (apibarstyti)

  • 150 g švelnaus skonio majonezo

  • 1 prinokusio avokado

  • 4–5 ančiuvių filė

  • 1 citrinos nutarkuotos žievelės

  • 1 citrinos sulčių

  • 20–30 ml DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • Natūralaus jogurto (pagal poreikį)

  • 400 g pomidorų

  • 20–30 g kaparėlių

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI įvairių spalvų pipirų

  • Įvairių žalumynų (papuošti)

1. Bulvytes apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite itališkomis žolelėmis, KOTANYI druska ir kepkite įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje apie 15–20 min.

2. Majonezą, avokado minkštimą, ančiuvius ir tarkuotą citrinos žievelę sutrinkite trintuvu.

3. Pagardinkite citrinos sultimis ir DANSUKKER šviesiuoju sirupu. Jei labai tiršta, konsistenciją reguliuokite natūraliu jogurtu.

4. Sudėliokite bulvytes ir pomidorus lėkštėje, užberkite kaparėlių, papuoškite žalumynais ir patiekite su padažu bei šviežiai grūstais KOTANYI įvairių spalvų pipirais.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page