2 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
300 g rikotos
20 g šviežios mėtos
druskos, pipirų
1 kiaušinio
1 pakelio paruoštos koldūnų arba raviolių tešlos
30 g granatų sirupo
30 g balzaminio acto kremo
30 g cukraus sirupo
10 g džiovintų aviečių
1. Rikotą pagardinkite kapotomis mėtomis, druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Ant tešlos dėkite rikotos įdaro. Patepkite kraštelius kiaušinio plakiniu ir uždėkite kitą tešlos lapelį. Gerai suspauskite ir nupjaukite kraštus stikline, kad išeitų apvalūs virtiniai.
2. Virkite koldūnus kelias minutes pasūdytame vandenyje. Tuo metu užmaišykite padažą iš granatų sirupo, bazlaminio acto kremo ir cukraus sirupo. Pagardinkite jį druska.
3. Kai koldūnai išvirs, patiekite juos su padažau ir pabarstykite džiovintomis avietėmis.