Išbandykite Azija kvepiančią gardžią kokosų pieno sriubą, pagamintą multifunkciniame ZYLE puode. Greičiau ir dar gardžiau!
Kokosų pieno sriubai pagaminti reikia:
30 ml alyvuogių aliejaus
20 g imbiero
1 mėlynojo svogūno
1 saujos „Shiitake“ grybų
2 skiltelių česnako
½ paprikos
1 šaukšto „Tom Yum“ pastos
400 ml kokosų pieno
80 g kiaušininių makaronų
100 g konservuotų kukurūzų
100 g poro
1 kininio bastučio
1 aitriosios paprikos
10 g svogūnų laiškų
1 žaliosios citrinos
Įkaitinkite ZYLE multifunkcinį puodą ir įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite pjaustytą imbierą, svogūną, grybus, česnakus, papriką ir pakepkite 3–4 min.
Sudėkite „Tom Yum“ pastą ir kepkite 2 min. Supilkite kokosų pieną, užvirkite, sudėkite makaronus ir virkite 2 min. mažiau nei nurodyta ant pakuotės.
Sudėkite kukurūzus, pjaustytus porus, į keturias dalis padalintą kininį bastutį, ir troškinkite 2 min.
Patiekite su smulkintomis aitriosiomis paprikomis, smulkintais svogūnų laiškais ir skiltele žaliosios citrinos.
Video receptas:
Skanaus!