top of page

Kokosų panakota su ananasais (Receptas)

Kokosai skaniai dera su ananasais. Greitas ir lengvas desertas ir šventėms, ir kasdieniam pasilepinimui.

VMG nuotr.
VMG nuotr.

4 asm.

15 min. gaminimas

4-5 val. šaldymas


Desertui pagaminti reikia:

  • 400 ml kokosų ir ananasų sulčių

  • 400 ml kokosų pieno

  • 2 šaukštai agavų sirupo

  • 14 g želatinos

  • 1 maža skardinė savo sultyse konservuotų ananasų.


  1. Padalykite želatiną per pusę. Vieną dalį užpilkite kokosų pienu, kitą – sultimis. Kai želatina išbrinks, pakaitinkite tirpalus, kol želatina ištirps. Į baltąją dalį supilkite agavų sirupą ir išmaišykite.

  2. Į 4 stiklines supilkite kokosų pieno tirpalą (ne iki viršaus, palikite vietos želė ir ananasams).

  3. Sulčių tirpalą pilkite į plokščią formelę, kad kai sustings, būtų patogu gražiai supjaustyti.

  4. Kai želė sustings, geltonąją supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su pjaustytais ananasais. Šiuo mišiniu užpildykite stiklines.


Gardžių atradimų.

bottom of page