Kokosų panakota su ananasais (Receptas)
- eglerace
- prieš 2 dienas
- 1 min. skaitymo
Kokosai skaniai dera su ananasais. Greitas ir lengvas desertas ir šventėms, ir kasdieniam pasilepinimui.

4 asm.
15 min. gaminimas
4-5 val. šaldymas
Desertui pagaminti reikia:
400 ml kokosų ir ananasų sulčių
400 ml kokosų pieno
2 šaukštai agavų sirupo
14 g želatinos
1 maža skardinė savo sultyse konservuotų ananasų.
Padalykite želatiną per pusę. Vieną dalį užpilkite kokosų pienu, kitą – sultimis. Kai želatina išbrinks, pakaitinkite tirpalus, kol želatina ištirps. Į baltąją dalį supilkite agavų sirupą ir išmaišykite.
Į 4 stiklines supilkite kokosų pieno tirpalą (ne iki viršaus, palikite vietos želė ir ananasams).
Sulčių tirpalą pilkite į plokščią formelę, kad kai sustings, būtų patogu gražiai supjaustyti.
Kai želė sustings, geltonąją supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su pjaustytais ananasais. Šiuo mišiniu užpildykite stiklines.
Gardžių atradimų.