8 asm.
Gaminimas 20 min.
Zzz 12 val.
Reikia:
4 kiaušinių
50 g miltelinio cukraus
400 g maskarponės
1 pakuotės biskvitinių sausainių „Savojardi“
150 ml stiprios KIMBO „Gold 100% Arabica“ kavos
50 ml amareto likerio
2–3 šaukštelių nesaldintos kakavos
1. Trynius atskirkite nuo baltymų ir iki baltos purios masės išplakite su milteliniu cukrumi.
2. Trynių plakinį mediniu šaukštu atsargiai sumaišykite su maskarpone.
3. Baltymus išplakite iki standžios masės ir labai lėtai, kabindami šaukštu iš apačios, įmaišykite į maskarponės mišinį.
4. Išvirkite KIMBO „Gold 100% Arabica“ kavos, ją pravėsinkite ir sumaišykite su likeriu.
5. Supilkite į lėkštutę ir po vieną iš abiejų pusių merkite sausainius.
6. Į stiklinį indą ar formą krėskite šiek tiek maskarponės masės, po to per sietelį užberkite kakavos, išdėliokite sausainius, vėl paskirstykite sluoksnį kremo, pabarstykite kakava, sudėkite sausainius.
7. Ant viršaus pro konditerinį maišelį su lygiu antgaliu užspauskite kremo ir per naktį palikite šaldytuve.
8. Prieš patiekdami per sietelį pabarstykite kakava.