Pasigaminti gardų limonadą namuose yra labai paprasta. Šį kartą Alfas pasidalino išskirtiniu receptu: kinrožių arbatos, Sičuano pipirų ir uogų limonado, kuris pavyks iš pirmo karto ir bus išragautas iki paskutinio lašo per kelias minutes. Skanaus.
Video receptą žiūrėkite čia.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
1–2 asm.
Gaminimo laikas: apie 10 min.
Naminiam limonadui pagaminti reikia:
1½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens
1 šaukšto džiovintų kinrožių
Žiupsnelio Sičuano pipirų
2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 saujos ledukų
4–5 šviežių aviečių
1. Į prikaistuvį pilkite ½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens, sudėkite kinrožes,
Sičuano pipirus ir užvirkite. Ant nedidelės kaitros virkite apie 5 min.
2. Gautą sirupą perkoškite per sietelį ir sumaišykite su DANSUKKER šviesiuoju sirupu.
3. Į IITTALA stiklinę sudėkite ledukus ir avietes. Įpilkite šaukštą gauto kinrožių sirupo ir
užpilkite likusiu vandeniu.
Skanaus,