Gaminimo laikas: 60 min.
Porcijų skaičius: 600 g
Lengvas receptas
Keptų morkų užtepėlei pagaminti reikia:
400 g morkų
1 saliero stiebo
1 karšto rūkymo skumbrės
3 skiltelių česnako
50 ml alyvuogių aliejaus
150 g kreminio sūrio
80 g duonos traškučių Bon Chance BON DROPS fetos, šaltmėtės ir raudonėlio skonio
3 vnt. marinuotų uoginių paprikų SPILVA
Druskos
Pipirų
Šaldytuvą įsigyti galima www.pigu.lt
Morkas nuskuskite, supjaustykite riekelėmis. Česnaką sukapokite gabalėliais, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite druska. Viską kepkite orkaitėje inde su dangčiu 180 0C apie 40 min. kol gerai suminkštės.
Iškepusias morkas sutrinkite trintuvu kartu su sūriu, skumbre, marinuotomis uoginėmis paprikomis SPILVA. Pagardinkite druska bei pipirais.
Patiekite dubenėlyje ir ragaukite su duonos traškučiais Bon Chance BON DROPS fetos, šaltmėtės ir raudonėlio skonio.
PATARIMAI
Šios užtepėlės fanais taps net ir tie, kurie nemėgsta skumbrės.
Puikus skumbrės panaudojimas ir naujas jos atgimimas.
Ji puikiai tinka su duonos traškučiais!
Video receptas:
Skanaus!