Paprasta, greita, neatsivalgoma. Kepti plonytės tešlos koldūnai su daug sultingo įdaro, patiekti su lengvai pamarinuotomis salotomis – skamba lyg iš restorano meniu?
Pagal šį receptą greitai ir lengvai pasigaminsite tai namuose!
Keptiems koldūnams su marinuotomis salotomis pagaminti reikia:
Padažui:
3–4 SPILVA agurkėlių
1 skiltelės česnako
½ aitriosios paprikos
5 g imbiero
1 šaukštelio medaus
1 šaukštelio sezamų aliejaus
1 šaukštelio ryžių acto
1 šaukšto sojų padažo
Salotoms:
100 g mėlynojo kopūsto
1 morkos
100 g baltojo ridiko
50 g poro
1 skiltelės česnako
1 šaukštelio ryžių acto
1 šaukšto sojų padažo
½ žaliosios citrinos
1 saujos kalendrų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų.
1 stiklinės vandens
400 g VIČI koldūnų „Traditional“
SPILVA agurkėlius sutarkuokite smulkiai kartu su česnaku.
Salotoms skirtas daržoves sutarkuokite plonais šiaudeliais.
Marinuokite druska, pipirais, ryžiu actu, sojų padažu, žaliosios citrinos sultimis ir viską gerai išmaišykite.
Aitriąsias paprikas, imbierą ir česnaką susmulkinkite ir sumaišykite su padažui skirtais ingredientais.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepkite VIČI koldūnus „Traditional“, kol apskrus. Pilkite stiklinę vandens ir ant silpnos kaitros troškinkite apie 5–6 minutes.
Patiekite su salotomis ir padažu.
Video receptas:
Skanaus!