top of page

Kepti raudonieji svogūnai (Receptas)


kepti raudonieji svogūnai_receptas
VMG nuotr.

Keptiems raudoniesiems svogūnams paruošti reikia:

  • 4 raudonųjų svogūnų

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Padažui:

  • 2 šaukštų balzaminio acto

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 2 šaukštelių cukraus

  • druskos, juodųjų pipirų

1. Svogūną supjaustykite į 4–6 skilteles. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir vartydami iškepkite ant kepsninės. Kepkite ant vidutinės kaitros apie 7 min.

2. Gerai išmaišykite padažui skirtus produktus.

3. Iškeptus svogūnus permaišykite su paruoštu padažu.


Skanaus.

Kommentare


Naujausi įrašai

bottom of page