Pomidorų ir grietinės salotos yra vienas vasariškiausių patiekalų, kurio skonio turbūt neįmanoma atsiragauti ir juo atsimėgauti. Alfo šių salotų interpretacija papuoš kiekvieną vaišių stalą ir taps šventės hitu. Lengvas, elegantiškas, subalansuotas malonumas.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Keptiems pomidorams su grietine paruošti reikia:
2 šaukštų ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
2 saujų įvairiaspalvių vyšninių pomidorų
2 česnako skiltelių
1 mėlynojo svogūno
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
4 šaukštų ŽEMAITIJOS natūralios grietinės
1 saujelės šilauogių
1 saujelės bazilikų lapelių
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
Mėgstamos duonos (patiekti)
Keptuvėje išlydykite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą, sudėkite vyšninius pomidorus ir maišydami kepkite apie 1 min.
Dėkite kapotus česnakus, griežinėliais pjaustytus svogūnus, berkite KOTANYI druskos ir pipirų mišinio. Viską išmaišykite ir išimkite iš keptuvės.
ŽEMAITIJOS natūralią grietinę išsukite ir sudėkite į lėkštės centrą, ant viršaus dėliokite keptus pomidorus ir svogūnus, berkite šilauogių.
Papuoškite bazilikų lapeliais ir gardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais.
Patiekite su mėgstama duona.
Gardžių atradimų.