Nauja baltos mišrainės versija jūsų šventėms. Ne tik nereikės virti daržovių, bet paskaninsite ją išskirtiniu bei netikėtu padažu su tunu. Išmėginkite ir ji tikrai taps Jūsų šventinio stalo favorite.
2 asm.
Keptai baltai mišrainei paruošti reikia:
2 vidutinių morkų
2 vidutinių bulvių
Keleto šaukštų OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus
2 kiaušinių
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
100–150 g šaldytų žirnelių (atšildytų)
½ citrinos
4–5 SPILVA marinuotų agurkėlių
50–100 g marinuotų krevečių
Žiupsnelio druskos
2 česnako skiltelių
160 g CALVO tuno savo sultyse
3 šaukštų OBELIŲ majonezo „Premium“
Keleto mėtos lapelių (papuošimui)
1. Morkas ir bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais.
2. Į ZYLE keptuvę pilkite OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus, įkaitinkite, berkite morkas su bulvėmis ir apkepinkite.
3. Išvirkite kiaušinius (apie 10 min.). Nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
4. Apkepusias daržoves suberkite ant skardelės, kad jos atvėstų. Berkite KOTANYI ketverių pipirų mišinio.
5. Žirnelius apšlakstykite citrinos sultimis ir palikite šiek tiek pastovėti.
6. SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite kubeliais.
7. Į skardelę berkite žirnelius, marinuotus agurkus ir kiaušinius.
8. Krevetes supjaustykite kubeliais, apšlakstykite citrinos sultimis, berkite pipirų mišinio ir
druskos.
9. Į keptuvę, kur kepėte bulves, berkite smulkintą česnaką ir krevetes. Šiek tiek lengvai pakepinkite.
10. #CALVO tunui nupilkite sultis, dėkite į dubenėlį su OBELIŲ majonezu „Premium“ ir viską
išmaišykite. Įtarkuokite citrinos žievelės ir dėkite ant mišrainės.
11. Išmaišykite mišrainę ir patiekite gražiose ledainėse ar taurėse. Papuoškite žirneliais,
krevetėmis ir mėtos lapeliais.
PATARIMAI
1. Mišrainė dar skanesnė bus šiek tiek pastovėjusi.
2. Labai skanu patiekti su #TINGINIOPANTIS nealkoholiniu obuolių sidru ir #GARDĖSIS
sėklų duona.
Gardžių atradimų.