Reikia:
250 g cukraus
280 g miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių
100 ml apelsinų sulčių
rožinės spalvos „Dr. Oetker“ glajaus
spanguolių
šviežių čiobrelių šakelių
1. Įkaitinkite orkaitę iki 185 C temperatūros. Pasiruoškite 10-12 didesnių keksiukų formelių ir 6-8 mažesnes.
2. Ištirpinkite sviestą.
3. Kiaušinius išplakite su cukrumi.
4. Nuolat plakdami supilkite ištirpintą sviestą.
5. Įsijokite miltus su kepimo milteliais ir suberkite apelsinų žievelę. Išmaišykite ir supilkite apelsinų sultis.
6. Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį, pripildykite dvi trečiąsias kiekvieno keksiuko formelės. Kepkite apie 15-17 minučių.
7. Keksiukus išimkite ir aušinkite ant grotelių.
8. Glajų pašildykite ir iš karto puoškite keksiukus. Kol glajus nesustingo, ant viršaus uždėkite spanguolių.
9. Keksiukus gražiai sustatykite ant tortinio padėklo, papuoškite spanguolėmis ir čiobrelių šakelėmis.