Greitai pagaminamas, gaivus, tirštas desertą lengvai pakeisiantis kavos ir ledų kokteilis su apelsinų likeriu ir romu. Paįvairins kiekvieną jaukų vakarą.
Kavos ir ledų kokteiliui paruošti reikia:
1 saujos ledukų
1 puodelio NESPRESSO espreso kavos „Vanilla Eclair“
50 ml romo
50 ml apelsinų likerio
2 šaukštų vanilinių ledų
1 apvalaus karamelinio vafliuko (nebūtina)
Žiupsnelio tarkuoto PERGALĖ juodojo šokolado
⅓ mandarino žievelės
1. Į kokteilių plaktuvę suberkite ledukus, pilkite NESPRESSO kavos „Vanilla Eclair“, romo,
apelsinų likerio, dėkite vanilinių ledų. Viską suplakite.
2. Pilkite gėrimą į pasirinktą taurę, nukošdami ledukus, papuoškite ją vafliuku.
3. Patarkuokite PERGALĖ juodojo šokolado ir mandarino žievelės
PATARIMAI:
1. Jei labiau norite šokoladinio skonio, vanilinius ledus galite keisti šokoladiniais.
2. Taip pat čia labai tiktų riešutų poskonis, todėl galite naudoti ir NESPRESSO kavą „Infiniment
Gourmand“.
Skanaus.