2-3 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 7-10 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
3-4 skiltelių česnako
6-8 džiovintų abrikosų
Druskos
1 šaukštelio kario prieskonių
200 g vištienos filė
Truputį aliejaus, geriausiai purškiamo
120 g tarkuoto sūrio
4 duonos skrudinimui riekelių
50 ml trintų aviečių
1 šaukšto garstyčių
2 agurkų
2 šaukštų raudonojo vyno acto
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
Pipirų
Salotų lapų
1. Česnaką susmulkinkite. Abrikosus supjaustykite juostelėmis.
2. Vištieną pabarstykite smulkintu česnaku, kario prieskoniais ir druska. Pašlakstykite aliejumi. Kepkite sausoje keptuvėje apie 10 min.
3. Trintas avietes sumaišykite su garstyčiomis.
4. Duonos riekeles patepkite aviečių padažu, pabarstykite sūriu, abrokosų gabaliukais, uždėkite vištieną ir dar užberkite sūrio. Kepkite 7-10 min. prie 180 °C.
5. Agurkus supjaustykite šiaudeliais/ Actą, DANSUKKER šviesųjį sirupą sumaišykite su druska ir pipirais. Užpilkite užpilu agurkus.
6. Sumuštinius patiekite su agurkų salotomis ir salotų lapais.