Karštas šokoladas yra viena priežasčių, kodėl šaltasis metų laikas yra nuostabus. Kūną ir sielą šildantis aksomo švelnumo gėrimas kiekvieną dieną gali paversti maža švente, o kiekvieną vakarą – romantišku pasimatymu. Tikrai ne veltui šis gėrimas vadinamas dievų gėrimu: jis suteikia jėgų, pataiso nuotaiką, grąžina gyvenimo džiaugsmą ir yra tiesiog beprotiškai skanus. Išbandykite Alfo karšto šokolado su romu ir riešutais receptą.
Lengva pasigaminti namuose ir mėgautis juo mirkant sausainius. Skanus lyg legendinis Operos ir baleto teatro karštas šokoladas!
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
1 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Karštam šokoladui su riešutais paruošti reikia:
85 g PERGALĖ juodojo šokolado su lazdynų riešutais
2 šaukštelių DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio plius“
50 ml ŽEMATIJOS natūralios grietinėlės 36 % rieb.
GAIDELIS pusrytainių su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“ patiekti
Šlakelio romo
Žiupsnelio kardamono
PERGALĖ juodąjį šokoladą su lazdynų riešutais ir DANSUKKER ekologišką cukrų „Panevėžio plius“ maišydami ištirpinkite garų vonelėje.
Supilkite ŽEMATIJOS natūralią grietinėlę 36 % rieb. Maišydami kaitinkite.
Suberkite kardamoną, supilkite romą, išmaišykite.
Karštą šokoladą ragaukite su GAIDELIS pusrytainiais su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“.
Gardžių atradimų.