2 asm.
Aromatingam nealkoholinio vyno punšui-arbatai pagaminti reikia:
100 g šaldytų aviečių
1 šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo
⅓ citrinos žievelės
1 KOTANYI cinamono lazdelės
1 KOTANYI lauro lapo
Keleto KOTANYI gvazdikėlių
300 ml VORUTA nealkoholinio vyno
150 ml HAPPY DAY kokosų ir ananasų sulčių
1. Į puodą suberkite avietes, dėkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo, įtarkuokite citrinos
žievelės, dėkite KOTANYI cinamono lazdelę, lauro lapą, gvazdikėlius, įpilkite VORUTA
nealkoholinio vyno.
2. Užvirus dar pakaitinkite apie 1 min. Išjunkite kaitrą ir pilkite dar nealkoholinio vyno bei HAPPY
DAY kokosų ir ananasų sulčių. Viską išmaišykite ir ragaukite.
PATARIMAI
1. Jei mėgstate aštriau, galite punšą paskaninti maltu imbieru.
2. Mėgstantiems rūgštesnius gėrimus: galite įlašinti žaliosios citrinos sulčių.
Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.
Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.
Skanaus.