top of page

Karštas ir aromatingas nealkoholinio vyno punšas-arbata (Receptas)


karštas nealkoholinio vyno punšas_Alfo receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia.


2 asm.


Aromatingam nealkoholinio vyno punšui-arbatai pagaminti reikia:

  • 100 g šaldytų aviečių

  • 1 šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • ⅓ citrinos žievelės

  • 1 KOTANYI cinamono lazdelės

  • 1 KOTANYI lauro lapo

  • Keleto KOTANYI gvazdikėlių

  • 300 ml VORUTA nealkoholinio vyno

  • 150 ml HAPPY DAY kokosų ir ananasų sulčių

1. Į puodą suberkite avietes, dėkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo, įtarkuokite citrinos

žievelės, dėkite KOTANYI cinamono lazdelę, lauro lapą, gvazdikėlius, įpilkite VORUTA

nealkoholinio vyno.

2. Užvirus dar pakaitinkite apie 1 min. Išjunkite kaitrą ir pilkite dar nealkoholinio vyno bei HAPPY

DAY kokosų ir ananasų sulčių. Viską išmaišykite ir ragaukite.


PATARIMAI

1. Jei mėgstate aštriau, galite punšą paskaninti maltu imbieru.

2. Mėgstantiems rūgštesnius gėrimus: galite įlašinti žaliosios citrinos sulčių.


 

Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.

Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.

 


Skanaus.


Naujausi įrašai

bottom of page