Karšto rūkymo skumbrė su duonos traškučiais
- 2020-03-05
- 1 min. skaitymo

Laidą ir video receptą galite pažiūrėti ČIA
Reikia:
Saujos duonos traškučių „Taler’ių“
1 karšto rūkymo skumbrės filė
2–3 puselių džiovintų pomidorų
1 skiltelės česnako
1 šaukšto „Philadelphia“ sūrio
Krapų arba kitų mėgstamų žolelių (baziliko, petražolių)
½ citrinos žievelės
Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos
Žiupsnelio „Tellicherry“ juodųjų pipirų
1. Rūkytą žuvį dėkite į virtuvinį smulkintuvą, taip pat – česnaką, pomidorus, citrinos žievelės, „Philadelphia“ sūrio, kuokštelį krapų, druskos, pipirų.
2. Viską sutrinkite.
3. Konsistencija turi priminti paštetą.
4. „Taler’į“ patepkite užtepėle ir uždenkite kitu „Taler’iu“.

ALFO PATARIMAI:
· Vietoje obuolių galite naudoti ir kriaušes, tiesiog obuoliai suteikia papildomos rūgštelės.
· Džiovinti pomidorai suteiks lengvos rūgštelės.
· Jei mėgstate rūgščiau, įspauskite citrinos sulčių.
· Galite rinktis „Philadelphia“ sūrį ir be laktozės.
· Šia mase galite įdaryti kiaušinius.
Skanaus!