„Holy Donut“ seka Kalėdų pasaką, kvepiančią šokoladu, vanile, svajonėmis ir sapnais. Parodyti, kad mylim, derėtų kasdien, bet mes dažnai užsimirštam, o Kalėdos būtinai tai primins, ir jei laiko kepti patiems nepakaks, o ir namuose – tik mikrobangų krosnelė, „Holy Donut“ pažada tai padaryti su didele meile ir pačiu kokybiškiausiu šokoladu!
Jei vien spurgų negana, „Holy Donut“ paruošė penkių rūšių kalėdinių sausainių seriją, patiksiančią ir gurmanams, ir veganams. Sausainiai su juoduoju šokoladu ir pipirmėte pagaminti be glitimo, įprasti miltai pakeisti migdoliniais. Girdėjot istoriją apie Kalėdų Senelį ir stiklinę pieno? Kūčių naktį, kai vėlu ir visai tamsu, Kalėdų Senelis lanko visus vaikus (didelius ir mažus), o keliauti tenka toli, tad vaikai Seneliui palieka stiklinę pieno ir sausainių. „Holy Donut“ tiki, kad Senelis vertas geriausių sausainių. Jei saviškį sutinkat dienos metu, galit pavaišinti ir anksčiau.
Kalėdinės spurgos vitrinoje išrikiuojamos penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais, taip pat kepamos jų užsisakiusiems. Visi papuošimai natūralūs ir tinkantys vaikams, pagaminti iš belgiško ir prancūziško šokoladų.
KAS TIE „HOLY DONUT“?
Esam jauna kavinė, gyvenam Kaune, Vilniaus g. 37, ir labai greitai atsidarysime Vilniuje, Vokiečių g. 9.
KOKIA FILOSOFIJA VADOVAUJATĖS?
Tikim kokybišku maistu, tad mūsų kepiniai kepami čia pat, vietoje, kur ir patiekiami. Turime kelias rūšis spurgų, kurios vitrinoje išrikiuojamos dar karštos – tai klasikinės spurgos su cinamonu ir su liofilizuotomis avietėmis bei spanguolėmis (spurgos su šokoladu turi būti atvėsintos). Kepiniai visada švieži, kepti griežtai tą pačią dieną – jei dienos pabaigoje spurgų lieka, jos iškeliauja draugams, tėvams ir ištikimiems smaližiams.
Niekada nenaudojom ir nenaudosim šaldytos tešlos, kietųjų riebalų, netikrų šokoladų ir visų kitų sintetinių ir pigių žaliavų. Kodėl? Todėl, kad patys valgom tai, ką gaminam, ir tikim, kad mūsų lankytojai turi gerą skonį.
Spurgas sunkiai galima įvardinti kaip liesą ar labai sveiką maistą, bet galima pasiekti maksimalų rezultatą, kad skoniui nereikalingos kalorijos būtų pašalintos. Todėl naudojam augalinį aukščiausios rūšies aliejų, o spurgas nusausinam du kartus – tai, kas nusėstų ant jūsų šlaunų, būna pašalinta dar virtuvėje.
KOKIA JŪSŲ VIRTUVĖ?
Mėgstam eksperimentuoti: šokoladinė spurga yra gerai, bet spurga su traškia šonine ir klevų sirupu arba salyklu ir skystu lietuvišku medumi bei sėklomis, „Apple Fritter“ – dar geriau! Turime prisipažinti, kad leidžiamės į nuotykius virtuvėje ir tai teikia didžiulį pasitenkinimą, o sulaukus gerų atsiliepimų iš lankytojų trauktis nebėra kur.
KAS MĖGSTA SPURGAS?
Žmonės, besilankantys pas mus, tikrai nėra „tradiciniai“, tad stengiamės, kad turėtume kepinių, atitinkančių skirtingą pasaulėžiūrą – kasdien turime bent tris veganiškų spurgų rūšis, kurias su dideliu malonumu valgo ir visavalgiai.
KAS SLEPIASI UŽ „HOLY DONUT“?
Taip jau nutiko, kad šios vietos savininkės – dvi dizainerės, tad vien iškepti skanių spurgų būtų per paprasta. Puota turi būti ne tik skrandžiui, bet ir akims. Jei jau daryti nuodėmes, tai tokias, dėl kurių gailėtis netektų. Spurgos turėtų būti ne tik skanios, bet ir gražios, jei supakuotos, tai taip, kad norėtųsi dovanoti, aplinka estetiška, o aptarnavimas – su šypsena.
Didžiuojamės savo produktu, mylime lankytojus, mažus ir didelius, dvikojus ir keturkojus, gerbiam ir vertinam darbuotojus, pas mus visada kvepia kava ir cinamonu. Nuoširdžiai tikimės, kad čia norisi grįžti.