top of page

Kalmarų ir midijų sriuba


Reikia:

  • 1 didelio raudonojo svogūno

  • 300 g kalmarų

  • 60 g pomidorų pastos

  • 1 šaukšto geltonojo kario

  • 400 g midijų

  • 700 g žuvies sultinio

  • 1 indelio konservuotų bambukų ūglių

  • Druskos, pipirų

  • 1 citrinos

  • Saujelės kapotų svogūnų laiškų

  • Aliejaus (kepti)


Kubeliais pjaustytą svogūną apkepkite puode, sudėkite kubeliais pjaustytus kalmarus ir apkepkite. Sudėkite pomidorų pastą ir geltonąjį karį. Paskrudinkite apie minutę nuolatos maišydami ir sudėkite midijas.Užpilkite sultiniu ir sudėkite konservuotų bambukų ūglius, paskaninkite druska ir pipirais. Virkite apie 10 min.Patiekite su skrudinta duonele, citrinos riekele ir smulkintais svogūnų laiškais.

Naujausi įrašai

bottom of page